nexMESH spoleteknologi

nexMESH er en av Wotofos proprietære vape-teknologier som er spesialisert på oppvarming.Enten du er en smaksjager eller skyjager, kan nexMESH dekke deg.

Engangs dampdamp produsert med nexMESH er gjennomsnittlig 175 % jevnere enn andre nett på markedet.Hemmeligheten ligger i det høye utgangsnivået for aerosol til vår meshing-teknologi.nexMESH er i stand til å lage aerosoldråper i en jevn størrelse konsekvent gjennom hele levetiden.

dtrhf (1)

Foruten evnen til å varme jevnt og fordele aerosoler jevnt, er nexMESH også en god aktør innen nikotinporsjonering.Det øker nikotinleveringseffektiviteten med 80 % sammenlignet med andre netting.

Jevnt fordelt oppvarming gir en annen fordel med nexMESH-spolene, en lengre levetid.

dtrhf (2)

nexMESH-spoler har vært kjent for sin raskere avfyringsfunksjon siden debuten.engangs vape pod-bruk er mye rost for de effektive og kraftige treffene som leverer nøyaktige smaker og massive skyer.

Det blir lettere å rekonstruere smaksprofilen til vapes e-væsker med større presisjon og nøyaktighet ved å bruke nexMESH.Forbedret smakslevering gir garantert større tilfredshet, og forbedrer hele dampopplevelsen.

Vaping uten brent smak og tørre treff er ikke uoppnåelig.nexMESH utviklet sin serie med vaping-masker med strenge standarder for å få det gjort.Vi behandler dette med stor alvor fordi varmeelementet er kjernen i din vape.

dtrhf (3)

 

Hvorfor velge nexMESH?

· Nøyaktig smak og massiv sky

· Mer effektiv nikotinlevering

· Lynrask oppvarming

· Lengre varig levetid

· Jevnere dampproduksjon

· Forbedret vapingopplevelse

· Større presisjon og nøyaktighet

· Kontinuerlig vaping-innovasjon


Innleggstid: 26. november 2022